Isnin, 16 Oktober 2017

Review ATV Outdoor Bukit Besi Dungun, Terengganu


Bismillah.

Ceritanya hari ni (15/10/2017), saya dengan sahabat saya ke Tasik Puteri bertempat di Bukit Besi Dungun, Terengganu. Tujuannya untuk outdoor activity -- ATV ride.

Ni gambar selepas selesai laluan pakej yang kami ambil.

Sarapan Sihat Herbalife

Apapun, sebelum beraktiviti, sarapan sihat jangan dilupa. Saya tetap mulakan hari saya dengan Herbalife Shake sebagai sarapan sihat, tak kira awal atau lambat saya bangun hari tu. Sarapan sihat sebagai permulaan hari pun penting sangat untuk turun berat, kekal kurus & maintain tenaga. Lagi-lagi, nak bawak ATV lalu lumpur & bukit ni nak guna banyak tenaga. Bukan macam kita naik motor pegi kedai :P

Kami sewa ATV ni dengan CEAS ATV OUTDOOR TASIK PUTERI, BUKIT BESI.

KENAPA PILIH ATV?


If it scares you, it might be a good thing to try.



Awalnya ada dua pilihan;

1. ATV ride kat Tasik Puteri
2. Day trip ke Pulau Redang, ada 5 checkpoint snorkeling.

Tak kisah mana-mana aktiviti, asalkan outdoor. End up, kami decide untuk ATV ride kat Tasik Puteri ni. Since saya tinggal kat Paka, Terengganu, Tasik Puteri ni dalam 40minit perjalanan sehala. Kami pilih Ahad & 9pagi, sebab memang tak nak clash dengan hari bekerja Terengganu. Hehe saje taknak waktu peak hour la senang cerita. Dalam masa yang sama bergantung pada availability waktu & hari yang kami nak jugak. Tu je :D

Ni snanye kali pertama kami sewa ATV & laluan trek ni. Sebelum ni pernah pun, atas jalan biasa. So, saje cabar diri untuk do something yang saya rasa tak yakin dapat buat.

"When you fear your struggles, your struggles consume you. When you face your struggles, you overcome them." 

Waktu mula-mula nak start, cuak & excited la jugak. Sebab tak tau nanti cane. Takut jatuh ke. Hehe padahal "takut" tu yang kita nak buang.
Lepas habis pusing trek, BEST & SENANG jer! InsyaAllah akan repeat dengan trek yang lebih mencabar lepas ni.


Tips ATV Ride dengan Ceas ATV Outdoor Tasik Puteri, Bukit Besi


1. Hubungi pihak Ceas ATV Outdoor untuk tujuan booking.

Pakej ATV
Ada beberapa pakej yang anda boleh pilih. Pakej ni berbeza ikut trek. Yang kami join ni Pack D1. Pada pendapat saya, Pack D1 ni sesuai untuk beginners, sebab nya trek dia asas je, tak susah.

Awal-awal cuak sebab betul ke Pack D1 ni senang. Tapi lepas dah habis laluan trek tu, rasa menyesal pulak tak gabung dengan Pack B as suggested sebab BEST! Nasib baik dekat je, insyaAllah sure akan repeat trip lagi lalu trek lain pulak, yang lebih mencabar.

Antara soalan yang saya tanya staff dorang waktu booking;

Soalan 1: Boleh ke kalau 1 ATV tu naik 2 orang? 
Jawapan: Boleh, tapi sedikit berisiko & risiko atas tanggungjawab sendiri.

Soalan 2: Harga pakej ni per pax yang join atau per ATV?
Jawapan: Harga pakej dikira berdasarkan ATV. So kalau 1 ATV naik berdua, still RM50 contohnya untuk Pack D1.

Soalan 3: Berapa lama masa diambil untuk setiap trek?
Jawapan: Bergantung pada berapa ahli kumpulan yang join dalam 1 sesi tu. Kalau 10 orang, jadi lebih lama berbanding 2 -5 orang sebab ada checkpoints yang kita kena lalu, dan nak pastikan semua orang selamat melepasi setiap checkpoints tu. Pendek kata, makin ramai dalam 1 kumpulan, makin lama masa diambil untuk lengkapkan keseluruhan checkpoints. Kami berdua ambil masa dalam sekitar 30-45minit untuk complete kan semua checkpoints & trek Pack D1.


2. Bawak pakaian extra.

Yang ni jangan kata saya tak pesan okey. Hahah. Sebab nanti baju terkena lumpur/basah waktu kat checkpoints berlumpur/sungai. Lagipun, korang boleh terus terjun kat tempat rekreasi sebelah tempat ATV tu. Ada air terjun tau!

Kredit gambar: Google

Boleh la ber-BBQ bakar ayam sekali kat tepi tu! Alang-alang, kan. Hehe


3. Kasut boot Phua Chu Kang disediakan. 

So korang tak perlu risau lagi berkenaan pemakaian kasut. Cuma kasut but yang disediakan tu saiz 7 je. Kalau kaki comel je tak muat saiz 7, boleh jer pakai kasut Crocs ke, kasut getah ke, asalkan yang selesa. Nak pakai kasut sukan pun boleh, tapi kang satu hal pulak nak sental kasut buang lumpur. #Sistakrajin HAHAH

4. Bawak air mineral/kosong dalam beg kecik. 


Ni incase kalau dahaga, so boleh bekal air kosong botol kecik/besar depends la pada korang. Hydration penting ye. Lagi-lagi kalau time tengah panas. So dalam beraktiviti, jaga diri jugak okey. Boleh jugak bawak makanan untuk alas perut. Hehe

5. Ada cameraman follow!

Yang part ni best tau! So korang tak perlu pening nak fikirkan siapa pulak nak tangkap gambar ni. Kalau ada gopro/action camera, boleh la bawak kan. Tapi untuk yang takde ni jangan risau, pihak Ceas ATV Outdoor snap gambar korang beraksi. Korang tinggal nak pose je.


Ni sebelum berlumpur





Secara keseluruhannya, boleh la cuba kalau anda berminat nak cuba. A good try! Boleh boost self motivation jugak (ni saya la, orang lain saya tak tau sebab saya memang suka outdoor activities. Hehe)
My personal experience: Serious rasa nak repeat lagi! *mata bersinar*

Selamat mencuba & enjoy your trip!!

Nak sewa ATV boleh klik sini:
Facebook page CEAS ATV OUTDOOR TASIK PUTERI, BUKIT BESI.
Web Ceas ATV Outdoor Tasik Puteri, Bukit Besi

Kalau ada apa-apa nak tanya, boleh la comment ye. Saya reply apa yang saya boleh reply. Hehe

Thank you for reading!!

Selasa, 10 Oktober 2017

Pengedar Herbalife Terengganu

"Coach dari mana?"

Ramai yang tanya saya soalan di atas. Hehe. So saya perkenalkan diri sikit ya. Saya Coach Fatin, merupakan seorang Coach Herbalife yang tinggal di Terengganu. Saya sendiri bukan sahaja coach anda untuk menggunakan produk Herbalife, malah saya sendiri juga menggunakan produk Herbalife sejak tahun 2012 lagi. Sekejap je masa berlalu, kan? Dah hampir 6 tahun saya menggunakan produk Herbalife sebagai solusi sarapan sihat saya. :)

Tapi tinggal di mana bukan persoalannya, sebab coaching saya 100% Online. So, tidak kira anda dari mana, anda boleh dapatkan produk Herbalife dari saya. Atau dengan erti kata lainnya, anda boleh kurus dari rumah!

Sila klik sini untuk tahu lebih lanjut berkenaan BELI HERBALIFE ONLINE.

Coach Herbalife Terengganu, Malaysia 

Berkesan ke turun berat guna Herbalife melalui Online Coaching ni?


Coachee saya bukan hanya berada di Malaysia, tapi coachee saya juga ada yang tinggal di China & Qatar, dan masing-masing dah turun 5-12KG walau dengan coaching jarak jauh.

Inspiring kan? Jarak bukan lagi alasan dengan teknologi yang kita ada hari ni. Yang syoknya, walau dengan online coaching, anda still boleh enjoy program turun berat anda dengan Herbalife x SuriKurus Coaching ni tau!

Coachee saya kebanyakannya mempunyai latar belakang & gaya hidup yang berbeza;

Ada yang berniaga di pasar malam
Ada yang memang dalam rutin hariannya sertai aktiviti senaman 
Ada ibu menyusu & berpantang 
Ada yang sibuk tak sempat bersenam 
Ada ibu bekerja, ada juga suri rumah 
Ada golongan profesional
Ada yang memang teramat sibuk sehinggakan tak sempat nak masak kat rumah

Ni sebahagiannya. Tapi perbezaan ni tak menjadikan mereka & anda untuk tidak dapat turun berat. Dengan Herbalife, anda boleh;

Turun berat walaupun sibuk!
Turun berat walaupun tak sempat masak
Turun berat walaupun sedang menyusu
Turun berat walau apa pun lifestyle anda!

Pendek kata, anda #PastiKurus dengan Herbalife x SuriKurus Coaching ni. Best kan?

Stokis Herbalife Terengganu

Dengan Pembelian Produk Melalui Saya, anda akan dapat


1. Personalized mealplan khusus untuk anda. Secara kasarnya keperluan setiap individu berbeza, termasuklah sekiranya anda ibu menyusu, sibuk, kerja shift, dan sebagainya. Anda boleh turun berat tanpa berlapar mengikut lifestyle anda. Dan berita baik sekiranya anda ibu menyusu, anda boleh turun berat tanpa kurangkan susu badan. 

2. Whatsapp Group Coaching di mana semua peserta bergaul, share resipi, share tips kurus, share tips menyusu, share tips turun berat walaupun sibuk, dan banyak lagi! Intense coaching ni buat ramai coachee saya turun berat dengan efektif, antara sebabnya kawan-kawan semua turun berat.  

3. Saya bagi HOMEWORK minggu pada Coachee. Dengan homework ni, coachee dapat turun berat dengan fun, tanpa stress & yg penting dapat turun berat dengan seronok. Homework yang saya bagi tak strict pun, jangan risau. Dan anda boleh dapat hadiah tau! :) 

4. Kelas makanan mingguan. Banyak sangat yang anda akan belajar tentang semua ilmu untuk turun berat dengan sihat, mudah & efektif ni. Tinggal anda nak apply je. 

5. Facebook Group untuk bergaul dengan komuniti SuriKurus yang lebih besar. Lebih banyak resipi, inspirasi kurus & kelas tambahan untuk kurus dengan mudah dan efektif! 

Bayangkan dengan hanya pembelian produk Herbalife, anda dapat semua tu. Anda bukan je dapat produk Herbalife, tapi anda umpama DAPAT JURULATIH PERIBADI TANPA PERLU BAYAR LEBIH. Tak perlu beli Herbalife, pastu bayar yuran gym/senaman lain pulak. Anda beli Herbalife dari saya je dah cukup boleh dapat semua. :)

 Anda juga kena faham, anda dapat SEMUA DI ATAS TANPA YURAN TAMBAHAN. Tak perlu anda bayar saya asing untuk coach anda. Anda beli Herbalife dari saya, anda dapat semuanya! 

Bayangkan betapa ruginya bila anda beli Herbalife dari tempat-tempat yang takde coach ni. Dari nak berjimat, tak pasal-pasal jadi makin mahal. 


Boleh klik sini untuk TIPS BELI HERBALIFE & BELI HERBALIFE MURAH


Apa pun, buat pilihan dengan baik ye. :)

Tahun 2017 bakal melabuhkan tirai kurang dari 3 bulan. Tahun 2018 pun tak lama lagi akan berkunjung tiba. Azam Kurus 2017 apa khabar? Jom sama-sama kita realisasi kan azam kurus tu. Masih belum terlambat untuk bermula tau! 

Coach Anda;

PROGRAM KURUS 30 HARI 

COACH FATIN 
Whatsapp: 0193709753
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf 
Facebook Page: Coach Fatin Syahirah

Jumaat, 29 September 2017

Kulit Sihat dengan Herbalife; Herbalife SKIN

 NAK TURUN BERAT DENGAN HERBALIFE? 

Boleh Whatsapp terus ke 0193709753 Coach Fatin. 


NAK KULIT SIHAT DAN TAHU LEBIH DETAIL? 

Boleh teruskan baca post ni. :)


Trend rakyat Malaysia sekarang semua orang nak putihkan kulit. Dari kulit sawo matang, nak putihkan kulit. Tapi, tahukah anda kulit yang sihat bukan semestinya mesti berkulit putih? Tapi kulit yang sihat bermakna kulit yang bebas jerawat, glowing & texture yang baik, tidak kira warna kulit putih, sawo matang atau gelap sekalipun. So, apapun warna kulit anda, LOVE your skin!! :)

Kulit kita tak sama.
Ada yang kulit berminyak, ada yang kulit kering, ada yang kulit bermasalah, ada yang kulit normal, dan banyak lagi. Apa pun, sebelum anda cuba apa-apa skin care atau apa-apa kaedah nak kulit sihat sekalipun, kenali kulit anda. Elakkan simply guna sebab ikut-ikut kawan. Apapun, you know your skin & yourself better, so pilih dengan betul k.

Sebelum saya kongsikan tips dan produk untuk kulit sihat dengan Herbalife, saya share pengalaman saya Kulit Sihat dengan Herbalife dulu ya :)

Kulit Sihat Dengan Herbalife


Seumur hidup saya selama 27 tahun (alamak kantoi umur HAHAH), hujung tahun 2016 adalah pengalaman kulit saya paling teruk dalam hidup. Semuanya bermula bila kulit saya sensitif menggunakan kosmetik (bb cream). Saya taktau orang lain, tapi waktu saya guna cream tu, kulit saya mula gatal. Sangka saya cleansing kot (HAHAH tang mana tah tetiba nak cleansing). So gigih la saya konsisten pakai selama sebulan. Bila stop je, terus jerawat tumbuh bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan.

Sedih.
Stress.
Takde keyakinan diri.
Marah diri sendiri.
Malu sampai taknak jumpa orang.
Benci sampai tak sanggup nak tengok muka sendiri kat cermin tau.
Sampai macam tu sekali waktu tu. Kesian kat diri sendiri. Tapi tu lah kan, sebab 1st time kena. Jerawat tu bukan takat tumbuh je, tapi dalam masa yang sama sakit jugak (berdenyut tau!)

Alhamdulillah stress tu tak lama. Kulit saya improve sepenuhnya dengan Herbalife, guna both Herbalife inner nutrition & Herbalife SKIN. Syukur Allah bagi kekuatan untuk saya lalui ujian ni. Bila toleh balik dari awal kulit saya breakout teruk, sampai lah hari ni, banyak sangat saya belajar. Kulit saya masih belum improve sepenuhnya. Sekarang fokus saya untuk hilangkan parut. Doakan saya sama, ya.

Kiri waktu akhir tahun lepas. Kanan minggu lepas.

Version close up. ALHAMDULILLAH.

Kulit saya sebelum breakout. Hehe semoga lebih baik dari dlu hendaknya.

Tips Saya Improve Kulit dengan Herbalife

1. Minum air secukupnya

Yang ni penting sangat sebenarnya. Saya konsisten minum air kosong dalam lingkungan 4-6L setiap hari. Dan dalam masa yang sama saya elakkan minuman manis. Haaa part minum air kosong ni bukan nak kurus je perlu minum air masak secukupnya, nak kulit sihat, nak tubuh lebih sihat pun kena minum air kosong secukupnya tau.

70% dari badan kita perlukan air. So jangan ragu untuk minum air kosong secukupnya. Yang perlu takutkan minum air berlebihan adalah air manis & berkarbonat. Tu baru betul bahaya!

2. Makan dengan sihat & seimbang

Apa yang kita makan, membentuk tubuh badan kita. Kalau kita banyak makan makanan proses, maka badan kita pun tak sihat. Bukan je efek berat badan yang akan jadi makin bertambah, tapi jugak kesihatan kita secara menyeluruh. Kita makan untuk penuhi keperluan nutrisi pada badan kita. So, makan dengan sihat, anda akan terkejut dengan hasilnya!

3. Saya double intake pengambilan Herbalife saya

Untuk pengetahuan, saya improve kulit saya, alhamdulillah sepenuhnya dengan produk Herbalife. Saya minum shake lebih banyak dari biasa, saya makan dengan sihat & saya pakai Herbalife SKIN double dari biasa. Hehe memang puas hati. Dan jimatkan jugak! :D

4. Saya elakkan makanan proses dan gula!

Gula ni bahaya tau & boleh sebabkan kita ketagih nak gula sepanjang masa. Rasa nak makan/minum manis jeee. Padahal tak lapar pun. Tapi cuba anda stop pengambilan gula & makanan proses, mesti terkejut!


Ok berikut antara tips & apa yang saya amalkan sepanjang saya improve keadaan kulit saya. Alhamdulillah snanye atas izin Allah juga.

Ada yang tanya saya, Herbalife ada produk skin care jugak ke? ADA! Herbalife ada HERBALIFE SKIN!
Herbalife SKIN tu apa? Apa istimewanya Herbalife SKIN ni?


HERBALIFE SKIN. Solusi Kulit Sihat. 


Bila dengar je nama Herbalife SKIN, apa yang anda perlu tahu & ingat adalah;

- Bebas Paraben & Sulfat
- Diuji secara klinikal
- Hasil dalam 7 hari (maksudnya anda boleh mula dapat progress dalam tempoh ni)
- Solusi kulit sihat untuk semua jenis kulit
- Selamat, sihat & ada penggunaan khusus untuk siang dan malam.
- Diuji oleh dermatologist. 

Herbalife Soothing Aloe Cleanser



Pembersih lembut ini menjadikan kulit anda putih mulus, lembut dan bersih.

  • Pembersih berasaskan Aloe vera dengan haruman segar dan lembut. Sesuai untuk kulit normal dan kering
  • Busa bak sutera yang lembut menanggalkan minyak berlebihan, kotoran dan mekap nipis dari kulit tanpa iritasi.
  • Aloe vera melembut dan melembapkan kulit.
  • Bebas paraben. Bebas sulfat. Diuji pakar dermatologi.

Herbalife Polishing Citrus Cleanser 



Microbead mencuci dengan mendalam untuk menyegarkan kulit anda menjadikan ia nampak sihat berseri.
  • Pembersih haruman segar dengan bayangan oren segar dan limau gedang. Sesuai untuk kulit normal dan berminyak.
  • Diuji secara klinikal untuk mengurangkan sebum yang dihasilkan oleh kulit selepas sekali penggunaan sahaja.*
  • Formula gel ringan dengan microbead yang mentenagakan.
  • Membuatkan kulit anda berasa segar yang menakjubkan.
  • Bebas paraben. Bebas sulfat. Diuji pakar dermatologi. 
*Diuji atas subjek, mengukur tahap sebum sejurus selepas dipakai.
100% subjek menunjukkan kekurangan sebum pada permukaan kulit selepas sekali digunakan.



Energizing Herbal Toner



Toner wajah dengan infusi aloe vera dan bebas alkohol berharuman sitrus Mandarin menyediakan penghidratan kepada kulit anda dan menyegarkan kulit yang nampak tidak bermaya.
  • Panduan penggunaan waktu AM/PM membantu menyediakan kulit anda untuk dengan lebih baik menyerap serum, pelembap siang atau waktu malam bagi memberikan hasil maksimum.
  • Merapikan kulit anda dengan lembut.
  • Kulit anda akan berasa segar dan bersih tanpa kekeringan atau terasa mencucuk.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Bebas paraben. Diuji pakar dermatologi.

 

Line Minimizing Serum




Serum pelbagai fungsi ini membantu mengurangkan tanda-tanda jelas penuaan*.

  • Panduan penggunaan waktu AM/PM membantu memaksimumkan hasil anda.
  • Mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan.
  • Ujian klinikal menunjukkan pembaikan yang memberangsangkan dari segi kelembutan, kelicinan, seri, kecahayaan dan kecerahan kulit dalam hanya tujuh hari.*
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Bebas paraben. Diuji pakar dermatologi.
 *Diuji atas subjek untuk kelicinan, kelembutan, kecahayaan, seri dan kecerahan yang diukur dengan penggredan pakar visual pada selang dua, empat dan tujuh hari. 100% subjek menunjukkan pembaikan dalam kelima-lima aspek selama tujuh hari.

Daily Glow Moisturizer

 Losen menghidrat serba guna dengan sifat yang mencerahkan untuk memberikan wajah anda pencahayaan yang sihat. Kulit nampak berseri, walaupun tanpa mekap.
  • Diuji secara klinikal untuk menunjukkan kulit yang nampak lebih bercahaya dan berasa lebih lembut dan licin dalam hanya tujuh hari.†
  • Dibuktikan secara kinikal menggandakan kelembapan kulit selama lapan jam.‡
  • Produk ini sesuai untuk mana-mana acara di mana anda mahukan kulit yang nampak segar dan lembut bak sutera atau di ketika anda hanya memerlukan kelembapan ringan.
  • Sangat sesuai untuk lelaki dan perempuan dan sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Bebas paraben. Diuji pakar dermatologi.
*Untuk melengkapkan rutin harian anda dan menyediakan perlindungan UVA/UVB daripada pendedahan biasa kepada sinaran matahari, pilihlah Skin Activator® Day Lotion SPF 15. Juga, gunakan Herbalife SKIN SPF 30 yang bakal diperkenalkan!
†Diuji atas subjek yang diukur dengan penggredan oleh pakar visual mengikut selang dua, empat dan tujuh hari. 96% daripada subjek menunjukkan pembaikan sepanjang tujuh hari dari segi kelicinan, kelembutan, kecahayaan dan seri. 93% menunjukkan pembaikan sepanjang tujuh hari dari segi kecerahan.
 
‡‡Diuji atas subjek, mengukur kelembapan kulit pada selang lapan jam. 100% daripada kulit subjek menunjukkan tahap kelembapan yang berganda dari garis dasar selepas lapan jam.


Protective Moisturizer SPA/PA+++



Pelembap yang membelai kulit agar licin dan lembut di samping menawarkan spectrum perlindungan UVA/UVB yang luas terhadap sinaran suria yang membahayakan.
  • Mengandungi aloe yang melembapkan kulit.
  • Dirumus untuk melicinkan dan melembutkan kulit.
  • Membantu menghalang selaran matahari*.
  • Tiada penambahan paraben.
  • Diuji oleh pakar dermatologi.
*Bila digunakan mengikut arahan pada label & disapu setiap hari.

 

Herbalife Firming Eye Gel 

 
Membantu memperbaiki penampilan kawasan mata yang sensitif dengan meningkatkan keanjalan kulit anda.*
  • Membantu memperbaiki penampilan kepejalan di kawasan mata.*
  • Mengandungi ekstrak timun yang menyegarkan.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Bebas paraben. Diuji pakar dermatologi.
*Diuji atas subjek untuk kepejalan dan keanjalan diukur oleh pakar visual pada selang tujuh hari dan 42 hari. Dalam 85% subjek, pembaikan dilihat dalam kepejalan/keanjalan pada kulit di bawah mata dalam 42 hari.

Herbalife Hydrating Eye Cream



Mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan di sekeliling mata, kawasan yang mempunyai jumlah kelenjar peluh dan minyak yang lebih rendah, menjadikan ia mudah mengalami penyahhidratan.
  • Diuji secara klinikal untuk menunjukkan peningkatan ketara dalam kelembapan kulit selama lapan jam.*
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Bebas paraben. Diuji pakar dermatologi.
*Diuji atas subjek, mengukur kelembapan kulit pada selang lapan jam. 100% daripada kulit subjek menunjukkan tahap kelembapan yang secara ketaranya lebih tinggi dari garis dasar selepas lapan jam.


Instant Reveal Berry Scrub


 
Lulur yang kaya dengan unsur antioksidan menggunakan biji beri untuk pengelupasan, yang membantu mendapatkan kulit yang lembut dan licin.
  • Menyerlahkan kulit yang lebih sihat.
  • Haruman yang segar dan berbau buah menghidupkan deria.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Bebas paraben. Bebas sulfat. Diuji pakar dermatologi.

Purifying Mint Clay Mask



Pupur tanah liat yang kaya dan berkrim ini memberi kesan tanah liat bentonit yang menyerap dan memberikan kesan segar untuk menanggalkan kotoran dan menyerap minyak berlebihan.
  • Diuji secara klinikal boleh memperbaiki penampilan liang pori selepas hanya satu kali digunakan.
  • Bayangan spearmint dan rosemary meningkatkan deria sambil menjadikan kulit anda lebih lembut dan licin.
  • Menyediakan kulit untuk menyerap serum dan pelembap kulit dengan lebih baik.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Bebas paraben. Diuji pakar dermatologi.


Replenishing Night Cream


 
Krim yang kaya dan mewah ini membantu menyampaikan kelembapan yang sangat diperlukan oleh kulit pada waktu malam. Penghidratan jangka panjang memberikan anda kulit yang lebih lembut dan licin sebaik sahaja bangun dari tidur.
  • Diuji secara klinikal untuk menunjukkan kulit yang nampak lebih licin dan lebih lembut dalam hanya tujuh hari.*
  • Menunjukkan pembaikan pada kulit wajah dan kecerahan dalam hanya satu minggu.*
  • Diuji secara klinikal untuk menunjukkan kelembapan kulit bertambah dua kali ganda selama lapan jam.†
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Bebas paraben. Diuji pakar dermatologi.

 
  

Ingin Kulit Sihat dengan Herbalife?


Asasnya sepanjang saya improve kulit saya, saya konsisten penggunaan hampir kesemua produk Herbalife SKIN yang saya sebutkan di atas. Cuma kalau culas sikit pun tang Eye Gel & Eye Cream tu la :D

Dalam banyak-banyak, produk yang paling saya suka adalah: 
Citrus Cleanser (sebab kulit saya berminyak), night cream, moiturizer, masker & scrub. Suka sangat! So anda boleh try sekarang dan rasai sendiri perbezaannya! 

Jangan malu jangan segan untuk whatsapp saya dan tanya berkenaan pakej Harga Herbalife SKIN.
Harga Herbalife SKIN ada banyak pakej, bersesuain dengan budget anda. Yang pasti Harga Herbalife SKIN ni murah, jimat & cantikkan kulit tau!


Kulit Sihat Dengan Herbalife SKIN

Program Kurus 30 Hari 


Herbalife Coach

Coach Fatin 

Whatsapp: 0193709753

Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf


Klik sini tentang Beli Herbalife Online

Klik sini tentang Turun Berat dengan Herbalife

Klik sini tentang Testimoni Terkini Herbalife