Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Ahad, 11 Oktober 2009

saje2 dulu ok.

ingatkan nak post panjang2..
tapi nak pegi library plak..ala..final kan dh dekat..
ecewah!

ade discussion ntok english ngan titas jgk..
nnti2 lah cite2 lagik..
cite baik punyaa..




i love myself.

Sabtu, 10 Oktober 2009

hepi bday to u.

HAPPY 19TH BIRTHDAY!

may all your wishes come true..

Jumaat, 9 Oktober 2009

kne block plak!

baran betul aku ari ni.
td pas makan,cadangnye nk kua duit..
g kt atm..
masukkan kad,tekan no.pin..

tup.tup.

no pin salah la plak..
pdhal aku da masukkan yg btol da.
ok.i got 2 options.
kalu salah masuk no pin smpai 3 kali br kne block lah kan..
ni aku masukkan 2 kali..asik kate salah je.
ape hal nih?
aku da pokai ni wey!!

ahad ni,nk xnk,kne g kb..unblockkn kad tuh.

well..as usual..

macam besee lah..
xbleh tido lagik..
di sini aku masih sendiri...
merenungi hari-hari sepi..
aku tanpamu..masih tanpamu..

bila esok hari datang lagi..
ku coba tuk hadapi semua ini..
meski tanpamu..meski tanpamu...


Imran Ajmain - Seribu Tahun



Relaku menunggumu seribu tahun lama lagi
Tapi benarkah hidup aku akan selama ini
Biar berputar ke arah selatan ku tak putus harapan
Sedia setia

Relaku mengejarmu seribu batu jauh lagi
Tapi benarkah kaki ku-kan tahan sepanjang jalan ini
Biar membisu burung bersiulan terlelah gelombang lautan
Ku masih setia

Adakah engkau tahu… ini cinta
Adakah engkau pasti… ini untuk selama-lamanya

Relaku menunggumu seribu tahun lama lagi
Tapi benarkah hidup aku akan selama ini… yeah…
Biar berputar utara selatan ku tak putus harapan
Sedia setia

Jangan putus harapan… sedia setia……

Kelip-kelip disangka api,
Kalau api mana puntungnya?,
Hilang ghaib di sangka mati,
Kalau mati mana kuburnya?

24 hours to go










miss me also?

Khamis, 8 Oktober 2009

final exam schedule!





ari tu kan aku de cite pasal de 2 orang mamat ni x jumpe jadual yang dah tampal gara2 aku ngan ana ambik jadual tu kan...
haaa..ni la hasilnye...








cube kire2 lagi brape hari nak final..tapi masih tak sedar diri..
haih..bangun,fatin.bangun!
final dah dekat..
tapi macam ntah pape..huhu


Rabu, 7 Oktober 2009

dr. azlina assignment - finished!




da dekat pkul 6 baru habis..
xpayah tido dulu lah..kalu tido,kompom xbangun g kelas nanti..
xbleh..xbleh..
da nak final ni..
xtaw nak tulis ape..
da lalok da..
tgk2 gamba jelah..
gamba time form5 dolu2..















cukuplah tu kot..

finishing the assignments!!

zaty da lame tbongkang tido..td smangat kate..

zaty : eh.banyak lagi ke nak buat ni..yang mane kne buat..kalau kau nak suruh aku cari pape,bia aku cari..
fatin : ntah..ana kate kene buat ni je..lalalala..
zaty : xpe lah..aku teman kau buat je ek..

td smangat kate nak teman aku la..da xleh nak tido la..skali..die plak yang tido..kui9.
letih agaknye..tadi pose..pastu ptg tadi perah otak jawab titas....memahami jugak aku ni...ke sinis??lalalalalalala...

aku ni plak..assignment blom siap lagi..nk berupdating ini blog plak..
ske ati aku arr...lalalala...
da pkul 5 ni..da kompem xbleh tdo da..td pon da minum nescafe baik punyaa...jadi da xngantuk da...hihi...

banyak nye unsettle things...mcm mane ni..da xtaw da nk setel yang mane satu dulu..haih..ni gara2 mc dlu..bile da t'tinggal 1 bende..mule la liat nk setelkn keje2 yg ttonggak..haih lagi..

ari tu pnye bsemangat gle2..ape nk jadi ni..
hati xde kt klantan..mcm ni le jdknye..ni sume gara2 waktu kne admit ward dl..menci9!!!!

kose aku nk naip pnjang2.assignment xsiap lg wey!!

Stay up late night.

Ngee, its 3.35am now. We are still awake doing the microbiology assingments. Gila rajin ok. Esok dateline,malam ni baru terkial-kial nak habiskan semua. We here,means Fatin and Zaty lah. The gaduh-baik-gaduh-baik roomies. No,Fatin je yang buat assingment while Zaty updating the blogs. Both blogs! So people,the one who is tekan-ing the keyboard now is me,Zaty not Fatin. She is busy doing her work. So commited lah, while me,Ill be the one who copy and paste later. Pemalas sial. Ape nak jadi ni Izzaty Iqlima?? Final exam is just around the corner.ecewah! But serius,its less than one month time and yet, kami masih blur-blur and acting macam exam setahun lagi. Bukalah mata wahai gadis. Blaja! ouh,I remembered one of our conversation.

Zaty : Korang,nanti kita further study sama-sama tau? Kita buat master ok?
Anna : Nak nak!
Fatin : Ok! Kene blaja rajin-rajin and score lah.
Zaty : Promise tau,kita pegi tiga-tiga. No one left.
Anna : Jangan berangan je tau. Blaja!

See,how the spirit? We wanna go France. We wanna go Paris! Blaja sama-sama. How sweet,macam dream kecik-kecik je. But do we acted like we really determine? NOT-AT-ALL. Hmm, I myself sangat regret that we dont actually study like we used to. Fatin with her own way fo study. Mine with mine, and Anna with hers. To be effin frank, we never actually study tau since we enter this kinda 'heaven' campus. Shopping je keje. And excessive sleep too. Not to blame ourselves je, cos we dun get the study environment here. Semua orang macam lepak,so we lepak too lah. Agree with me girls? (Anna,Fatin : YESS!) Bila lah nak sedar ni pompuan? Blaja la weyh,nanti tak de orang nak pinang! ngee.

Final is like soo soon. We did feel cuak but we havent yet study! Gosh,I need the spirit man. WE neeeed the spirit! People,do pray for us tau. May God help us. We need to bukak buku and duduk diam-diam concentrate study. No pandang kiri kanan, no more shopping. No more tido banyak. Now,wake up and study! Dont regret the past. Let bygone be bygone. Improving the lazy arse is a must!(Kata-kata semangat untuk diri kami sendiri.)


Go girls! Study!



gadis hotss, mesti excellent ok?


Fatin,Zaty,Anna : Ok!!


Isnin, 5 Oktober 2009

jadual exam da klua!

baru balik klas..
tadi time nak anta bioD report,nampak jadual final dah tertampal dah pun..
alahai..
final dah sangat dekat..tapi aku xbace prepare pape pun lagi..
tumbuk diri sendiri.dush3! - bangun fatin!
time smangat,smangat yang amat.sampai dah macam xsempat nak makan minum bagai sebab nak study..tp bile pnyakit ni dah datang...aduhai..tak dapat den nak nolong..
ok2.sambung cite lagi..
pastu,aku ngan ana pun ambik turunkan jadual tu..konon2 nk salin..tp last2 snap gambar 2,3 keping..agak2 yang berkenaan..
tgh syok2 ambik gamba..tibe2 datang lah 2 orang mamat ni nak salin jadual gamaknye..

mamat 1 : eh.jadual xde dah?... ( tp xtengok kiri kanan pon..tgk bawah je..mane nk jumpe jadualnye oi.jadualnye de ngan ktorang..ktorg cover baik punyaa..)ahahahahahaha.
mamat 2 : (xdengar dorg cakap pe..)


dalam mase yang same jugak..

fatin : ana,kesianla kat dorg..xpe lah..kte salin cepat2 kasi dorg plak..lgpon,aku ambik gambar xclear ni..
ana : alaa..ambik je la gambar tu dulu..xpe..

tengok..aku baik kan..kalu nampak aku cm jahat sikit ke..dajal sikit ke..haa..tu aku jangkit ngan ana ngan zaty la tuh..
kalu nmpak dorg cam comel,sopan,sedap mata memandang dan yang seangkatan dengannye..haa...tu sume dorang jangkit ngan aku la tu..kui9...malu i..

ok2.sambung cite balik..
pas ambik gamba sume..ktorg turn,mamat2 tu da xde da..
nasib korang le...nanti datang jenguk notice board fasa lagi ok..lalalala

anna lagi weh!!

anna lagi weh!!

hehehe.....
FAT-in sdg kemas2 bilik neh..
so, die suh aku update blog neh...
huhuhuhu.....
aku pun xtau nak potpet ape kt cni nie...
aaiiiishhh...
payah2...


anna lagi weh!!

Ahad, 4 Oktober 2009


mereka jiran2 saya.
jiran2 terbaik saya!





*i wish you could tell me how you really feel...
SAYA CINTAKAN IBU SAYA!

Khamis, 1 Oktober 2009

pembetulan~

yuhuuuu!!!!!!!!
aku da kembali la..
haraP maap la ye pasal ana ngn zaty smlm..
aku pon xphm ngn dorg ni..
aku tau ler blog aku nk jd pot FEVERET dorg nk bc kn..
smpi dorg kate kan..
'fatin...cpt la update blog ko lagi...aku ske la bc blog ko...'
smlmaku mcm xde mood sgt kn..lagipun td kn ade quiz algebra..byk tuto nk kne siapkan lg..sebab tu jd macam agak malas tu..
dorang plak..walaupun aku da kate aku xde mood nk update..dorang tegolek2 sawan2 nangis2 merayu2 dan macam2 lagi gaye dorang ko tau..
tp aku buat derk je la kan..
tanok aku layan sangat..nanti makin sawan..aku xsampai ati tengok dorang sawan lebih2..kuikuikuikuikui.
ok2.sambung cite balik.
kan aku xnak update kan..
dorang gatal2 plak nk update kat aku nye blog ni haa...
aku da kesian sangat tengok dorang sawan2 nangis2 sambil ana tarik rambut zaty,zaty plak tarik rambut ana...aku kasi la dorang update blog aku ni ha smalam..tp xtaw la dorang letak posts mcm tu..
agaknye..
macam tu la gamaknye bile dorang dah obses ngan blog aku ni..kui9.
lalalaalalalaalalala...

pape pon,aku sayang korang gilos!


p/s : SILA PERCAYA SERATUS PRATUS CERITA DI ATAS.

ahahaahahahahaahahaha.


me love myself~.