Selasa, 2 Mei 2017

TESTIMONI TERKINI HERBALIFE

Bismillah.

Hari ni saya nak share testimoni Herbalife yang terkini. Sepanjang baru 5 tahun saya sebagai Coach Herbalife & saya sendiri dah menggunakan Herbalife selama 5 tahun, setiap bulan ada testimoni baru.

TESTIMONI BULAN MARCH & SEBELUMNYA

 *Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu* 

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

*Hasil tidak tipikal, berbeza mengikut individu*

Ni antara testimoni terkini coachee dalam Program Kurus 30 Hari, di bawah coaching kami. Masih ada lagi yang lain, saya akan share untuk seterusnya, insyaAllah.

Progress setiap individu berbeza. Persamaannya adalah setiap coachee ada progress masing-masing, asalkan ikut jadual seperti yang diberi. Apa yang anda akan dapat apabila beli Herbalife dengan saya?

1. Coaching. Coaching ni memang akan dapat secara automatik bila beli Herbalife. Sebab bila anda beli Herbalife, anda dapat FREE coaching sekali. Bukan semata dapat produk tanpa tunjuk ajar& jadual makan. Herbalife sangat membantu untuk turun berat dengan mudah. Tapi ada produk sahaja tanpa tunjuk ajar, cara makan & jadual serta coaching, tetap bukan mudah nak turun berat. Part ni, sebab tu anda kena dapatkan produk dari Pengedar Herbalife / Coach Herbalife yang sah. Sekiranya anda belum mempunyai Coach Herbalife, boleh hubungi saya di 0193709753.

2. Panduan cara makan & jadual makan mudah untuk ikut. Walaupun anda sibuk & tak sempat bersenam, dengan ikut jadual makan seperti yang diberi (tidak semestinya kena masak sendiri je), pun boleh turun berat tanpa tekanan. Boleh makan nasi yang pastinya!

3. Tips kurus ekslusif untuk coachee sahaja.

4. Ada coach yang anda boleh tanya, refer & consult bila-bila masa. Yang ni pun penting. Sebab antara tips turun berat berkesan adalah dengan adanya ilmu, bukan buta-buta ikut. Keperluan setiap orang berbeza, begitu juga jadual setiap orang biasanya berbeza. Yang ni memang coach bagi jadual ikut keperluan individu.

5. Turun berat tanpa berlapar. Syarat yang paling penting dalam program adalah JANGAN BERLAPAR & TAK BOLEH BERLAPAR. Kalau lapar, kena bagitau coach, bincang dengan coach sampai tak lapar. Best kan!

6. Dapat hasil & turun berat! Dan sepenuhnya ONLINE!!

Bayangkan anda bayar produk, tapi dapat semua ni tanpa bayaran. Haaa gitu.


PROGRAM KURUS 30 HARI
Coach Fatin 
Whatsapp/Call:
0193709753

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Utk set turun berat berapa rm?

FatinSyahirah berkata...

Ada beberapa pakej yg boleh ikut budget. So, boleh whatsapp sy kt 0193709753 untuk info lanjut ye :)