Jumaat, 15 September 2017

Testimoni Terkini Herbalife (Update Coaching Bulanan)

Setiap bulan, semakin ramai yang mula program kurus dengan Herbalife. Dengan ikut mealplan, anda pasti turun berat dengan Herbalife.

Dengan coaching SuriKurus ni, anda bukan sahaja boleh turun berat dengan mudah menggunakan produk Herbalife, malah anda dapat antara kelebihan seperti berikut;

1. Personalized meal plan. 

Kenapa bestnya personalized mealplan ni?
Sebab, tahukah anda keperluan individu mungkin berbeza? Untuk turun berat dengan sihat, kita bukan je perlu pastikan kalori pada kadar yang betul dengan badan kita, malah keperluan nutrisi jugak mestilah cukup.
Berita baik untuk anda --

Anda ibu yang sedang menyusu baby ke,
Anda sibuk bekerja tak sempat masak/bersenam ke,
Anda surirumah ke,
Anda banyak kerja/beraktiviti luar ke,

Anda pasti kurus dengan Herbalife x Coaching SuriKurus ni. :)

2. Coaching & tips Kurus yang mudah untuk anda Apply seterusnya jadikan Gaya Hidup

Dengan Program Kurus 30 Hari ni, anda akan dapat coaching & tips kurus secara intense. Yang paling penting nak turun berat badan ni adalah ilmu, selain produk Herbalife. Ada produk Herbalife, tapi takde ilmu, coaching & guideline, tak turun berat jugak ye tak? Kang membazir je beli Herbalife tapi tak dapat coaching, lalu berat pun tak turun jugak. Kan sedihhhh tu. Hehe

Jangan risau, dengan Program Kurus 30 Hari ni, anda boleh turun berat dengan enjoy, fun, mudah & happy.
Tugas anda hanya perlu apply ilmu yang Coach curahkan & ikut mealplan je. Hehe

Ni antara apa yang apa yang anda boleh dapat dengan pembelian produk Herbalife dari saluran yang betul. Boleh refer sini untuk tahu lebih lanjut. Pakej Herbalife Murah & Program Turun Berat dengan Herbalife.


Kat sini saya nak share progress & result coachee saya sepanjang Coaching Ogos. Semoga lebih terinspirasi!











Nak tengok je atau sama-sama join & sama-sama kita realisasikan Azam Kurus 2017 anda?
Jom Turun Berat dengan Herbalife bersama coaching saya! Give yourself a chance and you'll be surprised with your amazing transformation!


Kurus dengan Herbalife, jom? 
JOIN ME! 

COACH FATIN SYAHIRAH
Whatsapp: 0193709753
Instagram: @fatinsyaibrahim_hlf
Facebook Page: Coach Fatin Syahirah 

Tiada ulasan: